Eco-Energy
Duurzaam duurt het langst

NIEUW !! Deel hier een BeterWarm ervaring met anderen

Deel hier uw ervaring met BeterWarm en geef uw mening over onze houtbriketten

BeterWarm Gastenboek

16 berichten op 4 pagina's
A Huntink
09-11-17 20:07:27
Eco houtbriketten zowel RUF en Pina-Kay zijn uitstekend voor onze hottub. Het werkt fantastisch en er is geen rookoverlast voor de buren. Deze houtbriketten geven zeer veel warmte af en geen rook. Kortom voor iedereen met een buiten hottube is dit een aanrader!!
Jan Jan Malenstein
15-02-17 17:06:54
Na jaren klooien met hout, vanaf het zelf klein maken van hele bomen tot het kant en klaar kopen van een scala aan kwaliteit houtzakken bij de bouwmarkt de proef gedaan met het proefpakket bij BeterWarm, lekker dicht bij mij in de buurt nadat ik daar toevallig op was gestuit via een internet zoekactie. Nu een heel pakket Pinikay, compleet pallet 960 kg voor een nette prijs. Werd zeer vlot en netjes aangeleverd. Voorlopig zit ik niet zonder; met nachtbriketten en Vuurschijven een comfortabele en complete oplossing. Nooit meer wat anders!
Bert Valkenburg
04-02-17 12:57:49
In ons nieuwe huis hebben wij een houthaard laten plaatsen. Voor de sfeer, en natuurlijk ook omdat onze twee zonen graag met vuur spelen. Papa moet dus wel helpen ;-) ! Vervolgens op zoek gegaan naar hout om te stoken. Las al snel dat briketten beter zijn voor het milieu, efficiënter branden en daardoor veel warmte afgeven. Na een korte zoektocht BeterWarm gevonden. Na wat achteraf een goed advies bleek een eerste aankoop gedaan. Nooit spijt gehad, sterker nog voor mij nooit meer iets anders. Geen gedoe met een houthok en kinderen die steeds met je voorraad door de tuin sjouwen. Nee gewoon keurig in de garage (hoef je ook niet door de kou naar buiten), makkelijk en praktisch te bewaren. Qua verbranding en vuurbeleving in één woord Top ! Inmiddels al de nodige mensen in huis gehad die de weg naar BeterWarm zeker ook gaan vinden.
Gerard Van Amerongen
16-01-17 17:11:38
Al heel veel RUF briketten geprobeerd. Aanbiedingen uit Nederland en zelfs uit België. De XXL Premium van BeterWarm zijn de beste die ik tot nu toe gehad heb. Ze geven mooie vlammen, branden en gloeien tot 2 en een half uur. Ze geven ook heel veel warmte af. Omdat er ruim 11 kg. In een pak zit en heel lang branden zijn ze nog voordelig ook. Aanrader !
Dhr M de-Troije
28-12-16 11:34:24
Vorige week Ruf Xl gekocht om het verschil te ervaren met de Nachtbrikketten. Daar kwam ik snel achter, 3 Ruf Xl branden / gloeien tenminste 3 uur. Ze worden ontzettend heet,zo heet dat de zijkanten van mijn Dovre houtkachel roodgloeiend werden dus voortaan gaan op de gloeilaag door haardhout niet meer dan 2 tegelijk in de kachel.
Het geeft ontzettend veel hitte af dus als je vlug een ruimte wilt vullen met warmte dan is Ruf Xl ideaal.
Toch verkies ik de Nachtbrikketten boven de andere verkrijgbare Brandstoffen van BeterWarm.
's-Avonds om 22.00 leg ik 4 nachtbrikketten op een gloeilaag,doe de luchttoevoer helemaal dicht en als ik de volgende ochtend 06.30 beneden kom gloeit de houtkachel nog, wat aanmaaklatjes erop en Ruf Xl 2 stuks en het brand /gloeit max. 3.5 uur.
De Ruf Xl is voor snelle warmte ideaal en als je een boodschap moet doen en de houtkachel aan wilt houden, na 3 uur is de Ruf Xl opgebrand.
Dit geldt ook voor de Pinikay, alleen met de Pinikay kan je de houtkachel ook aanmaken mits je 2X3 aanmaakblokjes met wat aanmaaklatjes erbij aansteekt.
Door de gaten in de Pinikay komt er lucht bij de Pinikay waardoor bijvoorbeeld 3 Pinikay vlug vlamvatten.
Tonen: 5  10   20